Món Esport
Messi: “Mascherano no té els minuts que desitja i els anirà a buscar en un altre lloc”
  • CA
Javier Mascherano, central del Barça. | EFE

Ernesto Valverde no en va voler parlar aquest dilluns en la roda de premsa prèvia al partit davant l’Sporting Club de Portugal. Tampoc ho van fer Sergi Roberto ni Ivan Rakitic, abans i després de l’enfrontament de Champions. Però Lionel Messi sí que ho ha fet, ha parlat obertament de Javier Mascherano i de la intenció del seu compatriota a abandonar el Barça aquest proper mes de gener. 

El futbolista franquícia del conjunt blaugrana ha admès que “l’entenc i ho vaig parlar amb ell. No diré què em va dir, però entenc perfectament que vulgui jugar més. Està en el seu últim any i vol acabar jugant, no estant assegut a la banqueta, per més que sigui la banqueta del Barça”. I ha deixat clara la seva posició: “Veu que no té les possibilitats, els minuts que desitja i ho anirà a buscar en un altre lloc, és comprensible.”

 

Tot això ho ha dit en una entrevista al canal TycSports de l’Argentina emesa aquest dimecres, en la qual també ha parlat d’una nova etapa en la seva carrera, la d’estar assegut a la banqueta en partits intranscendents. A mesura que es fa gran, Messi va coneixent el seu cos: “He entès que l’any és llarg, que hi ha moments a la temporada que són més durs que d’altres, perquè van passant els anys i ara el cos passa factura si jugues molts partits. Encara em costa no jugar, però m’he adonat que és el millor”.

Un Mundial difícil

 

Pel què fa la selecció argentina i el proper compromís, el Mundial de Rússia del proper estiu, el ’10’ és caut i realista. Segons Messi, “hem de millorar si volem ser campions del món. Com estem no ens arriba, ni molt menys. Avui hi ha seleccions millors que nosaltres, com Brasil, Alemanya, França o Espanya”. A més, també és conscient que la pressió serà asfixiant i que el seu país li demana aixecar el trofeu aquest proper mes de juliol. “Si ens va malament hem de desaparèixer tots de la selecció. Serà molt complicat que segueixi algú perquè ja són molts anys que estem aquí”, ha manifestat.

 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa