Món Esport
Messi, lliure per negociar amb qualsevol club
  • CA

És una notícia coneguda des de fa temps, sobretot després del famós burofax de l’estiu del 2020, però no per això deixa de ser impactant: Leo Messi pot negociar amb qualsevol club de forma lliure i oberta ara que ha començat l’any. El capità del Barça finalitza contracte amb l’entitat blaugrana el dia 30 de juny del 2021, però ara ja pot començar a triar el seu equip de destí a causa d’una clàusula del mateix.

Val a dir que, en l’entrevista que va concedir a Jordi Évole i que es va emetre ara fa pocs dies, Messi va confirmar que esperaria que hi hagués un nou president al club per prendre una decisió final. Així doncs, no s’espera que l’argentí concreti res en les pròximes setmanes. Tanmateix, els equips que ja el van rondar durant aquest estiu, especialment el Manchester City i el PSG, ja ho poden fer obertament.

Cal recordar que la gran majoria de precandidats a les eleccions a la presidència del Barça han indicat que la seva intenció és renovar l’argentí. El favorit, Joan Laporta, ha destacat en diverses ocasions que parla sovint amb Messi per l’amistat que els va unir quan va ser president entre el 2003 i el 2010 i és una bala que aprofitaria si acabés guanyant els comicis.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa