Món Esport
Messi anuncia que els jugadors del Barça es rebaixen el sou i carrega contra la directiva

Leo Messi torna a evidenciar les diferències entre la plantilla del primer equip de futbol del Barça i la junta directiva de Josep Maria Bartomeu. El capità blaugrana ha emès un comunicat a través de les xarxes socials en el qual ha informat que el vestidor ha acceptat la proposta de rebaixa salarial del 70% amb motiu de l’ERTO presentat pel club i amb el qual ha atacat els dirigents culers. “No deixa de sorprendre’ns que des de dins del club hi hagi hagut gent que hagi intentat posar-nos sota la lupa i pressió per fer quelcom que nosaltres sempre van tenir clar que faríem“, ha revelat el millor jugador del món.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

“Volem aclarir que la nostra voluntat sempre ha estat la d’aplicar una rebaixa del sou que percebem, ja que entenem perfectament que es tracta d’una situació excepcional i som els primers que SEMPRE hem ajudat al club quan se’ns ha demanat. Fins i tot moltes vegades ho hem fet també per iniciativa pròpia, en altres moments en què ho hem cregut necessari o important”, ha començat explicant el ’10’, visiblement molest per “tot el que s’ha escrit i dit sobre el primer equip de futbol del Barça en referència amb els sous dels jugadors durant aquest període d’Estat d’Alarma”.

En un comunicat que ha publicat Messi però que ha compartit pràcticament tota la plantilla del primer equip a través dels seus comptes, l’argentí també ha anunciat que els futbolistes “farem una aportació perquè els treballadors del club puguin cobrar el 100% del seu sou mentre duri aquesta situació. “Si no hem parlat fins ara, és perquè per a nosaltres era prioritari trobar solucions reals per ajudar el club, però també als que més perjudicats estaran davant aquesta situació“, ha argumentat.

Per últim, el capità ha enviat una salutació “afectuosa” i “molta força a tots els culers que ho estan passant malament en aquests moments tan durs, així com a tots aquells que esperen pacientment el final d’aquesta crisi a casa seva”. “D’aquí a molt poc sortirem d’aquesta i ho farem tots junts. Visca el Barça i visca Catalunya”, ha sentenciat. El Barça ha confirmat l’acord a través d’un altre comunicat i ha agraït “la implicació dels seus esportistes professionals davant una situació tan excepcional com la generada arran d’aquesta emergència sanitària.Comentaris

 1. Icona del comentari de: està bé però a març 30, 2020 | 14:12
  està bé però març 30, 2020 | 14:12
  Tot això està molt bé, i és podria dir que fins hi tot es lloable, sobretot el gest de cara els veritables treballadors del club. Dit això el bartomeu ja fa anys que està conduint el club a la ruina total, si el club necessita aquest gest és perquè no hi ha ni un cèntim. Dir també que m'agrada molt com acaba la carta Visca el Barça i Visca Catalunya!!
 2. Icona del comentari de: Joanna a març 30, 2020 | 16:47
  Joanna març 30, 2020 | 16:47
  Es rebaixen el sou mentre duri l'estat d'alarma, o sigui, durant deu dies, s'ha de tenir cara per a dir això
 3. Icona del comentari de: Calculadora i feu-ne el càlcul a març 31, 2020 | 12:09
  Calculadora i feu-ne el càlcul març 31, 2020 | 12:09
  En sou conscients del què guanyen? En un mes, guanyen més diners que una persona normal amb el sou mig, si MIG, (no parlem pas de mileuristes, no) de Catalunya, durant tota la vida laboral. Sense comptar-ne els drets d'imatge, negocis, inversions... que fan aquests "empleats" i que molts no tenen ni estudis. Vergonya!
 4. Icona del comentari de: Fins els nassos a març 31, 2020 | 12:14
  Fins els nassos març 31, 2020 | 12:14
  2000€/mes x 14=28.000€/any; 28.000€x40 anys=1.120.000€ en tota una vida laboral de 40 anys! Sense tenir en compte que al començament es cobra menys i que no tothom cotitza 40 anys, la possible desocupació etc. Si això se us en fot o ho accepteu, pleguem.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa