Messi iguala Pelé com a màxim golejador en un mateix club

L’argentí converteix en històric un partit mediocre del Barça

Leo Messi ha convertit un partit molt mediocre del Barça en un matx que ja forma part dels llibres d’història del futbol mundial. Aquest dissabte, l’argentí ha igualat Pelé, amb 643 dianes, com a màxim golejador de la història d’un club. El capità blaugrana ja ha vist porteria exactament les mateixes vegades que la llegenda brasilera amb la samarreta del Santos entre el 1957 i el 1974.

No ha pogut convertir el penal forçat per Antoine Griezmann, però en la jugada immediatament posterior ha recollit una centrada de Jordi Alba i s’ho ha deixat tot per empatar un partit que, finalment, el Barça no ha pogut guanyar. Més enllà de les sensacions col·lectives certament dolentes, la realitat és que Messi ha protagonitzat una fita històrica. Serà qüestió de dies que l’argentí superi el brasiler i es consagri com al millor devorador de l’àrea de tots els temps.

El rècord de Messi ha arribat dotze dies abans de l’1 de gener, el dia en què el ‘10’ serà lliure de signar el seu nou contracte. En principi, no està previst que el capità prengui cap decisió abans de les eleccions a la presidència del Barça. Els pròxims dies, l’argentí trencarà el silenci amb una entrevista amb Jordi Évole. Caldrà estar molt pendents del que digui el millor jugador del món.

Més informació

Nou comentari