Messi, l’esportista més ben pagat del món

Segons la revista 'Forbes', l'estrella del Barça és el personatge del món de l'esport que més diners ha ingressat entre el juny del 2018 i el del 2019

El Barça sap valorar que té el millor futbolista del món. I és que, de tots els esportistes del món, Leo Messi és el que més diners ha ingressat aquesta última temporada. Així ho ha indicat la llista de 100 persones de la revista Forbes, que ha assenyalat l’argentí com al personatge del món de l’esport que més diners ha ingressat entre el juny del 2018 i el del 2019.

Entre el sou que li paga el Barça (81 milions) i els que ingressa per patrocinis (31), Messi ha cobrat en només un any un total d’uns 112 milions d’euros. Cristiano (96) ocupa la segona posició de la classificació, mentre que Neymar (92), que ha viscut una temporada per oblidar, tanca el podi. Fins al quart lloc no s’hi troba cap esportista que no sigui futbolista (Canelo Álvarez, boxejador), mentre que la primera dona i l’única en el top 100, Serena Williams, és 63a, quelcom que evidencia que el món de l’esport és dels més desiguals quant al gènere.

Roger Federer, Russell Wilson, Aaron Rodgers, LeBron James, Stephen Curry i Kevin Durant tanquen les deu primeres posicions d’una llista en la qual hi ha 35 jugadors de l’NBA, 19 de futbol americà, 15 de beisbol, 12 futbolistes, sis boxejadors, cinc tennistes, cinc golfistes, dos pilots de la Fórmula 1 i un de criquet. Marc Gasol, que està a només un pas de guanyar l’NBA amb els Raptors, és l’únic català entre els 100 esportistes més ben pagats (és 98è amb 22,2 milions d’euros).

Més informació

Nou comentari