Món Esport
Messi escurça terminis i viatjarà a Milà
  • CA
Suárez i Messi, durant un entrenament del Barça.
Suárez i Messi, durant un entrenament del Barça. | EFE

El Barça i el món del futbol somriuen: Leo Messi torna a una convocatòria quinze dies després de fracturar-se el radi del braç dret durant el partit contra el Sevilla. L’astre argentí demostra que la seva qualitat d’extraterrestre també té transcendència més enllà del terreny de joc i, escurçant els terminis inicialment establerts, viatja amb la resta de l’expedició blaugrana cap a Milà. El capità, però, encara no rep l’alta mèdica i el més normal és que comenci el duel davant l’Inter a la banqueta tenint en compte que la classificació per als vuitens està encarrilada i que l’equip ha demostrat que sap viure sense ell amb quatre triomfs en els quatre compromisos que s’ha perdut.

 

 

A banda de formar part de la llista d’esportistes que viatgen a Itàlia, Leo Messi ha completat exactament el mateix entrenament que els seus companys, amb el partidet final inclòs com s’ha pogut intuir en una imatge publicada pel club a través de les xarxes socials. D’altra banda, Umtiti i Vermaelen segueixen sense estar en bones condicions físiques i, per tant, es tornaran a quedar a Barcelona. Aquests són els convocats del Barça: Ter Stegen, Semedo, Piqué, Rakitic, Busquets, Denis Suárez, Coutinho, Arthur, Suárez, Messi, Dembélé, Rafinha, Cillessen, Malcom, Lenglet, Jordi Alba, Munir, Sergi Roberto, Vidal, Aleñá (26), Iñaki Peña (30) i Chumi (36).

 

 

Ernesto Valverde recupera el capità en les millors condicions possibles. Després de la segona aturada per seleccions de la temporada, els seus futbolistes s’han sobreposat a l’absència del millor jugador del món fent un pas individual i col·lectiu endavant. Amb dues grans actuacions al Camp Nou, contra el mateix Inter i el Reial Madrid, i dues victòries amb millor resultat que sensacions als camps de la Cultural Leonesa i del Rayo Vallecano, durant la baixa de Messi els blaugrana s’han consolidat al capdavant de la Lliga Santander, que lideren a quatre punts de l’Atlètic de Madrid a falta que el Sevilla i l’Espanyol juguin els seus respectius partits, i han posat un peu i mig als vuitens de final de la Champions League i de la Copa del Rei.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa