Món Esport
Messi: “El futbol, com la vida en general, no tornarà a ser igual”
  • CA

Leo Messi considera que el futbol “no tornarà a ser igual” després de la pandèmia del coronavirus i ha reconegut que li crea una “frustració enorme” saber que molta gent ha vist morir els seus familiars i amics i “ni tan sols han pogut acomiadar-se”. “No hi ha res pitjor que perdre les persones que més estimes”, ha afegit.

“A gairebé tothom ens queda el dubte de com serà el món després de tot el que ha passat. Més enllà del confinament i de la situació que ens ha agafat per sorpresa, moltíssima gent ho ha passat realment malament perquè els ha afectat aquesta situació d’alguna manera, com ha passat amb tots aquells que han perdut els seus familiars i amics i ni tan sols han pogut acomiadar-se“, ha assenyalat en una entrevista a El País.

Així, el capità del Barça ha reconegut que li ha afectat especialment la situació creada per la pandèmia de Covid-19. “Crec hi ha hagut moltes coses negatives en aquesta crisi, però no pot haver-hi res pitjor que perdre les persones que més estimes. Em crea una frustració enorme i em sembla el més injust de tot”, ha subratllat.

Finalment, Messi ha considerat que el futbol “no tornarà a ser igual” una vegada passi el pitjor, i que caldrà adaptar-se a la nova normalitat. “El futbol, com la vida en general, penso que no tornarà a ser igual”, ha sentenciat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa