Món Esport
Messi, dubte per al Clàssic per una contractura a l’adductor de la cama dreta
  • CA
Leo Messi, durant el Barça-València. | EFE

Leo Messi és dubte pel Clàssic de Copa del Rei del pròxim dimecres 6 al Camp Nou. L’argentí ha notat unes molèsties cap al minut 70 del partit contra el València i ha hagut de ser atès pels serveis mèdics del club des de la banda. Malgrat que ha pogut finalitzar el duel, l’argentí ho ha fet sense fer cap gran esforç, dosificant-se per tal de no empitjorar el problema viscut. 

 

Segons ha avançat Catalunya Ràdio, l’argentí pateix una contractura a l’adductor de la cama dreta. El club li farà proves mèdiques aquest dilluns, on donarà més detalls sobre l’abast de la lesió. En tot cas, tot sembla indicar que si arriba al partit contra el Madrid ho farà just i forçant. Messi ja va descansar a l’anada contra el Sevilla, de forma que és possible que Valverde no vulgui córrer riscos amb l’argentí en un mes on afrontaran molts partits importants. Segons RAC1, Messi s’ha mostrat tranquil i optimista de cara als seus companys de vestidor. 

 

“Messi està bé. Caldrà esperar a diumenge a veure les proves per veure què té. No puc dir més. Esperem que es pugui recuperar, i entre diumenge i dilluns valorarem com està, igual que la resta“, ha explicat Valverde a la roda de premsa posterior al partit. El tècnic no ha sabut donar detalls precisos sobre la lesió de l’argentí, que ja es va perdre el Clàssic de Lliga al Camp Nou per una fractura a l’avantbraç. No li va anar malament al Barça sense l’argentí, ja que van guanyar al Madrid 5-1. 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa