Món Esport
Messi dona la indemnització de ‘La Razón’ a Metges Sense Fronteres
  • CA

Lionel Messi ha donat els més de 72.000 euros de la indemnització sol·licitada a La Razón a Metges Sense Fronteres, després que el Jutjat de Primera Instància número 8 de Gavà condemnés el diari madrileny per vulnerar el dret a l’honor del futbolista argentí del Barça i que l’Audiència Provincial de Barcelona i el Tribunal Suprem confirmessin la sentència inicial.

En un article signat pel columnista Alfonso Ussía titulat ‘Sonatina’ se l’acusava de dopatge, de seguir prenent hormones de creixement i se’l titllava de ‘nandrolono’, en relació amb la substància dopant nandrolona per la qual diversos esportives han estat sancionats en els darrers anys. El Tribunal Suprem va rebutjar el darrer recurs de cassació presentat per La Razón, pel seu director, Paco Marhuenda, pel columnista i per l’empresa Audiovisual Española 2000 S.L., i ha estat aquesta setmana quan Messi ha rebut l’ingrés procedent de la condemna.

 

Un cop rebuts els 72.783,20 euros, el davanter del Barça els ha donat a l’ONG Metges Sense Fronteres, tal i com va prometre en el moment de presentar la querella contra el mitjà de comunicació estatal.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa