Món Esport
Messi podrà jugar la final de la Supercopa
  • CA

Grans notícies per a Ronald Koeman, el Barça i els culers en general. Leo Messi s’ha recuperat a temps, ha participat de la sessió d’activació prèvia a la final de la Supercopa d’Espanya i apunta a titular per al partit contra l’Athletic Club d’aquesta nit, a les 21:00h a la Cartuja de Sevilla.

Així ho ha insinuat el club amb una piulada a les xarxes socials en la qual s’ha pogut veure l’argentí somrient i entrenant-se amb els companys, cosa que demostra que la seva recuperació està completa o, com a mínim, es troba en un moment òptim.

De ben segur que Messi anhela tornar a jugar una final, ja que no ho fa des del maig del 2019, quan els blaugrana es van enfrontar al València en el partit en què els xes van acabar aixecant la Copa del Rei. Tornar a veure l’argentí aixecant un trofeu també pot ser tota una injecció de moral per als barcelonistes, cosa molt necessària tenint en compte la situació actual del club.

Cal recordar que Messi es va perdre la semifinal de la Supercopa del dimecres 13 de gener, contra la Reial Societat, i la seva participació a la final ha estat dubte fins a l’últim moment. De fet, encara no es pot confirmar al 100% que ja estigui recuperat, però tot fa indicar que així serà.



Més notícies
Ronald Koeman, en roda de premsa | Europa Press
Koeman, sobre Messi: “Si no hi és el millor del món, ens faltarà alguna cosa”
Notícia: Koeman, sobre Messi: “Si no hi és el millor del món, ens faltarà alguna cosa”
Comparteix
L'entrenador del Barça ha atès la premsa abans de la final de la Supercopa
Els futbolistes del Barça celebren un gol | Europa Press
Una oportunitat per somriure
Notícia: Una oportunitat per somriure
Comparteix
El Barça es juga el primer títol de la temporada, la Supercopa d’Espanya, contra l’Athletic

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa