Món Esport
Messi demana negociar la seva sortida, però el Barça s’hi nega
  • CA

La partida de cartes continua. 72 hores després de deixar anar una bomba al Camp Nou en forma de burofax, Leo Messi ha demanat als seus advocats que intentin aconseguir una sortida tan amistosa com sigui possible del Barça, el club de la seva vida. Segons ha avançat El Periódico, els serveis jurídics de l’encara capità blaugrana han sol·licitat una reunió amb els de l’entitat culer per arribar a un acord i permetre, d’aquesta forma, que el serial s’acabi sense conflicte judicial per la famosa clàusula a la qual es pretenia acollir, inicialment, per rescindir el seu contracte.

A efectes pràctics, el que ha fet Messi és cedir en les negociacions pel seu futur. Accepta no marxar amb la carta de llibertat –és a dir, gratuïtament–, però també demana al club que estigui disposat a vendre’l per una xifra considerablement inferior a la de la seva clàusula de rescissió de 700 milions d’euros, inassumible per a tots els clubs, el Manchester City –el principal favorit a aconseguir els seus serveis– inclòs. L’argentí no vol acabar una trajectòria de 20 anys a Barcelona amb mal sabor de boca i ha fet un pas estratègic per desencallar les converses.

Ara és el torn de Josep Maria Bartomeu. El president blaugrana, que no tindria cap problema a dimitir si això fes canviar d’opinió Messi, ha de decidir si accepta apropar-se cap al pacte amb el futbolista o, d’altra banda, es manté ferm en la seva idea inicial de no negociar cap venda inferior als 700 milions d’euros. De moment, segons RAC1, el màxim dirigent del Barça no té cap mena d’intenció de cedir. No vol negociar i segueix remetent-se a la clàusula de rescissió. Només s’asseurà a la taula per una hipotètica (i molt complicada) renovació. La seva postura és forma, però també ho era la del capità de marxar de franc aquest estiu i la situació ha canviat. Caldrà veure, doncs, quin és el pròxim moviment dels actors implicats en el cas.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa