Món Esport
Messi canvia de to: “Hem fet autocrítica i l’equip ha respost amb actitud i compromís”
  • CA

El Barça s’ha acomiadat de la Lliga Santander 2019-2020 amb un partit on han recuperat la dignitat amb una golejada a l’Alabès (0-5) i han posat la primera pedra del camí a l’actitud que hauran de tenir si volen fer un bon paper a la Champions. Leo Messi, com en la darrera jornada, ha estat el jugador que ha atès Movistar LaLiga per representar el conjunt i ho ha fet amb to de capità. Aquest cop però, no ha estripat contra ningú, ni ha demanat canvis, sinó que ha fet tot el contrari.

“Hem fet l’autocrítica que havíem de fer. No hem fet una bona temporada i hem de ser molt més regulars”, ha reconegut. Tot i això, l’argentí ha pres el partit davant l’Alabès com a exemple del camí que ha de prendre l’equip a partir d’ara: “Hem fet un pas important endavant en actitud i compromís de cara al que ens ve”. Messi també ha insistit en l’aspecte de la intensitat que necessita el conjunt per poder guanyar i ha afirmat que “quan juguem amb ganes ningú no ens pot guanyar”.

Tot i que no ha parlat de Quique Setién, amb qui tot sembla indicar que no guarda la millor de les relacions, el capità del Barça ha pres el relleu de l’entrenador i també s’ha aferrat a les setmanes de descans que hi haurà abans de començar la Champions per encarar la competició europea de la millor forma possible. “Necessitem tranquil·litat, netejar la ment i tornar amb més ganes que mai. Ens hem d’estabilitzar per millorar”, ha dit. Aquesta és la seva recepta per treure bons resultats.

Finalment, pel que fa al Pitxitxi, trofeu que probablement guanyarà si Benzema no marca cinc gols davant el Leganés, Messi no ha volgut donar-li gaire importància. “Els premis i els reconeixements individuals són secundaris”, ha assegurat, mantenint la línia que sempre ha seguit. “Arribar als set Pitxitxis està bé, però hauria preferit acompanyar-ho de la Lliga”, ha confessat. Messi també ha trencat el rècord de màxim assistent de la competició en una temporada, amb un total de 21 passades de gol. 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa