Messi valora la crisi del Barça i demana no pressionar Ansu Fati

"Hem començat malament, ens costa trobar el joc, crear situacions, ens generen ocasions molt fàcilment... Hem de reaccionar ja", ha declarat el capità del Barça després de guanyar el premi 'The Best'

Leo Messi s’ha mostrat emocionat després de rebre el Premi The Best al millor jugador de la passada temporada i ha apuntat que encara que el Barça ha començat “malament” el curs i ha de “reaccionar ja”, això és només “el principi” i està convençut que el seu equip “millorarà” i “continuarà creixent”. “Hem començat malament, ens costa trobar el joc, crear situacions, ens generen ocasions molt fàcilment… El millor és que estem només al principi. Hem de reaccionar ja, no hi ha més temps per a res més. Sabem que hem de millorar molt, som conscients del que ens passa. No tinc dubte que millorarem, continuarem creixent i sortirem a guanyar”, ha assenyalat davant els mitjans de comunicació.

A més, el capità blaugrana ha assegurat que es va recuperant a poc a poc de la seva lesió. “Feia molt de temps que estava parat, més de dos mesos, pel tema de les vacances i de la lesió. L’altre dia encara em sentia cansat, pesat, amb falta d’espurna i de ritme, i normalment això es va solucionant amb els partits i els minuts. Però amb tranquil·litat, perquè era una lesió de la qual m’havien dit molt que podia recaure. No hi havia necessitat d’arriscar, eren els primers partits”, ha subratllat. Sobre el guardó de la FIFA, ha recordat que “feia molt” que no rebia un premi: “És una distinció que no tenia, és la primera vegada que el guanyo, així que està bé poder-lo tenir-“, ha indicat, abans d’afirmar que “cada vegada més” aquests trofeus van units als col·lectius.

“Per això dic sempre que quan s’aconsegueixen els premis col·lectius vénen els premis individuals; va passar quan vam guanyar la Champions. Generalment, quan es guanyen coses importants, jugadors d’aquest equip entren en els premis individuals”, ha afegit. A més, el davanter barcelonista ha confessat que els seus fills Thiago i Mateo han gaudit molt de la gala. “S’ho han passat molt bé perquè durant tot el dia s’han anat creuant amb jugadors, amb coneguts… Els agrada molt el futbol, el segueixen, i els feia molta il·lusió veure tots els futbolistes. Estaven embogits”, ha exposat.

Finalment, Messi ha reconegut la impressió que li va provocar l’arribada de Ansu Fati, que la setmana passada va rebre la nacionalitat espanyola. “Em va impressionar el primer dia que el vaig veure entrenar, em va cridar molt l’atenció. Al següent partit ja estava jugant amb nosaltres”, ha manifestat sobre la perla culer.  “Té unes condicions impressionants, però crec que no cal pressionar; té 16 anys i encara no ha de prendre la responsabilitat que se li vol atorgar. Cal acompanyar-lo, ajudar-lo i que tot aquest soroll no li impedeixi continuar creixent, perquè té unes condicions impressionants per ser un jugador importantíssim”, ha sentenciat.

Més informació

Nou comentari