Messi hauria comunicat a Koeman que no té clar que vulgui continuar al Barça

Segons ha informat ‘RAC1’, el capità es veu més fora que dins del Camp Nou

Leo Messi ha comunicat a Ronald Koeman aquest dijous que valora marxar del Barça aquest estiu, segons ha informat RAC1. El capità blaugrana ha interromput les seves vacances per reunir-se amb el nou entrenador culer i li ha transmès que ara per ara no veu clara la seva continuïtat al Camp Nou, un missatge que encén les alarmes del barcelonisme menys d’una setmana després del ridícul a Lisboa.

Sempre segons el mitjà de comunicació citat, Messi ha deixat clar a Koeman que actualment es veu més fora que dins del club, encara que també és conscient que li queda un any de contracte i que la seva elevada clàusula de rescissió –més la seva fitxa– fa que tingui molt complicat marxar del Barça aquest estiu. Caldrà veure si el tècnic holandès és capaç de convèncer-lo amb el pas del temps i els afeccionats culers poden continuar gaudint del millor jugador del món.

Fonts del Barça s’han limitat a apuntar a RAC1 que no contemplen la sortida de Messi durant aquest mercat de fitxatges. El club blaugrana s’agafa al fet que el capità encara té contracte en vigor i no ha volgut fer cap valoració de la reunió que ha mantingut, aquest dijous, l’astre argentí amb Koeman.

Més informació

Comentaris

  2020 Agost 21, 2020 8:30 am
  doncs com ha dit algú, a treure un bon grapat d´euros pel seu traspàs, li fan una estatua al costat de la del KUBALA, I BON VENT I GRÀCIES PER TOT EL QUE ENS HA FET GAUDIR
  viu i deixa viure Agost 21, 2020 8:50 am
  La burrada de sou que té no compensa per la seva escassa aportació actual a l'equip. A veure si troba algún xinès o xeic àrab que li pagui el que li paga el 'nobita' d'en Bartomeu. Sort.
  Doctor Strangelove Agost 21, 2020 10:34 am
  A veure 2020, no té clàusula de rescissió, se'n va gratis, neng! Dit això, en Leo Missing, ja no està per jugar a nivell europeu, a mi em recorda molt els últims anys d'en Abdul Jabbar, quan en Ramón Trecet deia que s'arrossegava per les pistes. Aquest noi, si fos una mica espavilat, que per desgràcia no ho és, ja faria un parell d'anys que s'hagués retirat. En fi, una llàstima. Doc.
  Soci 2XXX Agost 21, 2020 11:34 am
  A, però no havia marxat?. Fa tes finals de champion que no el neix.
  BAIX EMPORDANES Agost 21, 2020 1:22 pm
  I que que pasa, dons si vol marxar que ho fagi que deixi la pasta del traspas i amb el seu sou anual podem fitxar i mantindre uns quans juagadors mes joves i amb mes ganas de jugar i ajudar a l'equip. Vosaltres heu vist quan perd una pilota intentant ell entrar a l'area petita l'heu vist baixar a defendre o recuperar la pilota. Ja esta be, el Barça es molt mes important que en Messi. Quan va plegar en Samitier o en Kubala o en Cruyff o altres el Barça va plegar i va baixar de categoria, dons
  INCREDUL Agost 21, 2020 1:32 pm
  Aquest senyor que estma tant al Barça resulta que es el mateix que cobra mes de tots els equips de Ñ i posiblement d'Europa, Tant que estimaba al Barça i resulta que amb la seva actitut fa mal al Barça i la prensa de la caverna aplaudin amb las orellas. Dons si despres de tot el que ha fet el Barça per ell vol anar a altre equip per millorar la seva historia esportiva amb l'edad que te que demani opinio a altre crack futbolistic com en Ibrahimocic per poder conseguir molts exits sportius

Nou comentari