Món Esport
Messi cobra gairebé el doble que Cristiano, el segon futbolista més ben pagat del món
  • CA
Leo Messi celebra un gol. | EFE

Leo Messi és, amb molta diferència, el millor futbolista del món. I el Barça sap valorar-ho. Aquest divendres, L’Équipe ha publicat la llista dels deu jugadors que més cobren en concepte de salari (sense tenir en compte altres ingressos) i, és clar, l’argentí la lidera. I ho fa amb el mateix marge que el separa de la resta de mortals en termes futbolístics: ingressa 8,3 milions d’euros mensuals, gairebé el doble que el segon de la llista, Cristiano Ronaldo (a qui la Juventus paga 4,7 milions).

 

El capità no és l’únic jugador blaugrana entre els deu futbolistes millor pagats del món. Luis Suárez, cinquè amb 2,9 milions d’euros al mes, i Coutinho, que tot i estar completant una temporada molt dolenta somriu cada cop que mira el seu compte corrent a final de mes (2,5), són els altres culers que apareixen en la llista. La classificació demostra que la lliga espanyola és la millor del món: 9 dels 10 jugadors millor pagats juguen o han jugat a Espanya.

 

L’únic futbolista del Reial Madrid que forma part del selecte grup de jugadors amb millor contracte és Gareth Bale (2,5 milions). Antoine Griezmann (3,3) completa el podi amb Messi i Cristiano ja que, gràcies a la seva darrera renovació amb l’Atlètic de Madrid, cobra més que Neymar, que cau a la quarta posició (3,06). L’exblaugrana Alexis Sánchez (2,28), el jove Kylian Mbappé (1,73) i l’exmadridista Mesut Özil (1,6) tanquen la llista.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa