Món Esport
Messi: “Estic cansat de ser sempre el problema de tot al club”
  • CA

Leo Messi ha trencat el silenci després de l’aturada de seleccions. I ho ha fet de forma contundent, amb un missatge clar i concís. El capità blaugrana ha estat preguntat sobre les declaracions de l’entorn de Griezmann dels últims dies i s’ha defensat de les crítiques. “Estic cansat de ser sempre el problema de tot al club”, ha dit a la seva arribada a la terminal de vols privats de l’aeroport d’El Prat, unes declaracions captades i difoses pels mitjans de comunicació que s’hi havien desplaçat.

El futbolista argentí ha deixat clara, d’aquesta forma, la seva opinió respecte al fet que l’exagent de Griezmann, Éric Olhats, assegurés que el capità “és el règim del terror: o estàs amb ell o en contra d’ell”; i que Emmanuel Lopès, oncle del francès, afegís que “en general, al Barça no es treballa prou, ja que els entrenaments estan fets perquè agradin a certes persones”. Tal com ja ha manifestat més d’una vegada públicament, el ‘10’ no se sent gens còmode amb el fet que se li atribueixi la culpa de tot el que passa al Camp Nou.

Rep una inspecció d’Hisenda: “És una bogeria”

“A sobre, després de 15 hores de vol, em trobo els d’Hisenda. És una bogeria”, ha dit també Leo Messi en la seva arribada a l’aeroport. I és que, segons ha informat RAC1, el jugador ha rebut una inspecció d’Hisenda dins del mateix avió amb què ha aterrat a Barcelona i ha hagut de pagar un impost a la duana.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: Doctor Strangelove a novembre 19, 2020 | 09:45
    Doctor Strangelove novembre 19, 2020 | 09:45
    Doncs plega i no t'arrosseguis pels camps com feia per les pistes l'Abdul Jabar! Doc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa