Món Esport
Messi tampoc podrà jugar contra l’Elx
  • CA

El Barça no ha aconseguit rebaixar la sanció del Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Futbol a Leo Messi. El Comitè d’Apel·lació ha desestimat aquest divendres el recurs del club blaugrana per rebaixar la penalització de dos partits sense jugar a l’astre argentí per la seva expulsió en la final de la Supercopa d’Espanya contra l’Athletic Club.

Tenint en compte que va complir un dels dos compromisos de sanció aquest dijous, quan no va poder participar en el partit de setzens de final de la Copa contra el Cornellà, el capità culer només es perdrà un duel més. Serà el d’aquest diumenge al camp de l’Elx (16.15 hores). Koeman, per tant, haurà de buscar una fórmula perquè l’absència del millor jugador del món no es noti.

Oportunitat per a Messi, d’altra banda, per acabar de fet net de les molèsties musculars que arrossega des de principis del 2021. Encara que ha completat els darrers entrenaments de l’equip amb normalitat i que la versió del Barça és que ja està en perfectes condicions, la realitat és que a l’argentí no li anirà malament descansar fins a la setmana vinent per afrontar el tram decisiu de la temporada amb garanties.



Més notícies
Setién, còmode, durant el partit davant el Vila-real | Europa Press
La polèmica carta d’acomiadament del Barça a Setién
Notícia: La polèmica carta d’acomiadament del Barça a Setién
Comparteix
La Cadena SER revela els motius pels quals el club blaugrana no vol indemnitzar el càntabre
Els jugadors del Barça celebren un gol | FC Barcelona
Dembélé evita el desastre del Barça a Cornellà (0-2)
Notícia: Dembélé evita el desastre del Barça a Cornellà (0-2)
Comparteix
Ramón Juan, porter dels del Baix Llobregat, ha estat el protagonista del partit

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa