Messi: “El Barça és casa meva i no vull marxar, però vull un projecte guanyador”

El capità blaugrana s'ha sincerat en una entrevista al diari 'SPORT' i no ha tancat la porta a marxar del Camp Nou en un futur

Leo Messi ha trencat el silenci al diari SPORT en una entrevista en la qual no ha evadit cap tema i ha mostrat la seva faceta més sincera. El capità del Barça ha deixat molts titulars, sobretot relacionats amb el cas Neymar, amb qui li hagués “encantat” tornar a compartir vestidor, però també d’altres que no tenen menys importància. Un d’ells, de fet, ha generat força rebombori entre els afeccionats blaugrana.

“El Barça és casa meva i no vull marxar”, ha començat dient Messi abans d’acabar la frase amb un “però vull guanyar”. L’argentí, que té la capacitat de rescindir el seu contracte unilateralment i sense pagar res al final de cada temporada, no ha tancat la porta a marxar del Camp Nou si l’equip català deixa de fabricar un equip competitiu que opti a tots els títols, fet que encara genera més intranquil·litat entre els culers. “No tinc intenció de moure’m a cap lloc, però vull un projecte guanyador i vull seguir competint”.

La portada del diari 'SPORT'

La portada del diari ‘SPORT’

“Vull estar al Barça tot el temps que pugui i fer la meva carrera aquí perquè aquesta és casa meva. Tampoc no vull tenir un contracte llarg i quedar-me aquí perquè tinc un contracte, sinó perquè estic bé físicament, jugo, soc important i veig que hi ha un projecte guanyador. Vull seguir guanyant coses en el club, sobretot coses importants. I per a mi no significa res cap clàusula o els diners. Em moc per altres coses. El més important és tenir un projecte guanyador”, ha ampliat per calmar els ànims.

El ’10’ no ha volgut aclarir res sobre les informacions en relació al seu contracte: “No puc confirmar res perquè hi ha una clàusula de confidencialitat que no m’ho permet, però el contracte es va fer i signar fa molt de temps. La meva idea és seguir aquí el temps que em vegi capacitat per rendir i que el físic em permeti. Després estan les qüestions contractuals, que no és quelcom que a mi em preocupi o m’afecti, ja que ho porten el meu pare i el president. Jo només transmeto els meus pensaments”.

Preocupat pels canvis de rumb esportius

A més, en l’entrevista al mitjà de comunicació citat Messi també ha tingut temps de fer una recomanació a Josep Maria Bartomeu, en aquest cas respecte als canvis constants en la direcció esportiva del Barça. “Estaria bé per al club que hi hagués una estabilitat i no tants canvis en l’estructura esportiva” ha apuntat, abans de sentenciar que “Puyol seria ideal com a secretari tècnic”.

Més informació

Comentaris

    Miquel Setembre 12, 2019 8:45 pm
    El Barça te sempre un equip guanyador, entre altres coses el jugador més ben pagat del mon (tu) , però si aquest jugador en partits ckau no està a l'alçada (Roma, Liverpool), de que ens serveix tenir-lo .? Tant oer tant hem d'anar per una plantilla ben compensada (ja la tenim) i deixar de jugar per un sol jugador amb 32 anys

Nou comentari