Leo Messi no pot ni comptar quants rècords ha batut: és el futbolista amb més Pilotes d’Or, el màxim golejador de qualsevol Lliga mundial, qui més dianes ha aconseguit en un any natural… però el dia d’avui està a punt de superar un registre molt significatiu. L’argentí té a tret a Pelé per convertir-se en el jugador que més gols ha marcat amb un únic club. El brasiler posseeix aquest rècord amb el Santos, conjunt amb el qual va arribar fins a les 643 dianes, i Messi n’ha marcat, amb el Barça, 641 fins al moment.

Així doncs, el capità blaugrana només ha d’aconseguir marcar dos gols des d’ara fins al final de la temporada per batre aquest rècord històric i que serà molt difícil de tornar a superar. De fet, el brasiler va assolir aquesta xifra l’any 1974, i això tenint en compte que el futbol d’aquella època era molt més ofensiu i les defenses estaven molt menys treballades tècnicament.

Sembla una evidència que Messi acabarà batent aquest rècord. De fet, ho podria fer avui mateix, dissabte 5 de desembre de 2020, en el partit contra el Cadis de les 21:00h. 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa