Messi, sobre les desfetes a Roma i Liverpool: “Cal aprendre dels errors del passat”

Leo Messi ha assegurat que espera un Reial Madrid “molt fort” i “regular” de cara al Clàssic del Camp Nou previst per al pròxim 18 de desembre a les 20.00 hores. “Aquests últims partits ha estat molt regular i, a més, un Clàssic sempre és especial o tant és com arribin els dos equips. Crec que estem en un moment molt bo els dos clubs“, ha declarat el capità del Barça en un acte d’Adidas en el qual ha presentat les seves noves botes.

L’astre argentí també ha fet referència a la Champions League, una competició que “sempre està present”, però ara “hem de començar de zero perquè és així”. “És un any nou, una competició nova. Hem d’aprendre dels errors del passat, però hem de pensar en el present i en el que vindrà i oblidar-nos de les dues últimes temporades. Seria un error caure una altra vegada en això”, ha reconegut Leo Messi en la seva aparició pública.

Sobre la Pilota d’Or que acaba de guanyar, el ’10’ ha explicat que totes les distincions individuals que s’ha endut “tenen quelcom especial”. “La d’enguany ha estat especial pel moment en què em trobo futbolísticament i personal. Però les altres també tenen les seves cosetes i són especials“, ha sentenciat un Messi que ha revelat la seva clau de l’èxit: “El treball, l’esforç i el fet de voler-me superar cada dia fa que segueixi volent créixer i aprendre”.Més notícies

Tsunami Democràtic assegura que no ha demanat mai la suspensió del Clàssic

L'organització deixa clar, en una entrevista a RAC1, que "això és una decisió de la Federació Espanyola"

Afeccionats del Madrid canten “Puigdemont, a presó” a Bèlgica

Els seguidors del Bruges han respost amb càntics a favor del Barça

Nou comentari