Món Esport
La Mesa rebutja la petició de la directiva del Barça de paralitzar la moció
  • CA

La directiva del Barça ha intentat, aquest dijous, paralitzar la moció a través dels seus dos representats a la Mesa del vot de censura, Marta Plana i Jordi Argemí. Segons ha informat el diari SPORT, que ha tingut accés a l’acta de la reunió de l’organisme, els dos membres de la junta blaugrana han sol·licitat aturar el procés fins que s’aclareixi l’assumpte de les signatures falsificades.

Evidentment, tant Jordi Farré, impulsor de la moció, com el seu acompanyant, Josep Triadó, s’hi han posicionat en contra i han afegit que, segons el seu parer, “el club està fent tot el possible per aturar el procés”. Amb la igualtat en els vots de la Mesa, ha estat el president i representant de la Federació Catalana de Futbol, Josep Maria Vallbona, l’encarregat de desequilibrar la balança.

Vallbona ha manifestat, sempre segons el mitjà de comunicació citat, que “la Mesa no té cap requeriment judicial per frenar la moció que, per aquest motiu, demanarà a la directiva del Barça que, tal com estableixen els estatuts, convoqui un referèndum en el termini d’entre 10 i 20 dies hàbils”. A més, el president de l’organisme demanarà a la junta de Bartomeu que expliqui com és que, tenint el coneixement que hi havia firmes falsificades, no li ho van comunicar.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa