Més de 13.000 signatures a favor que el Barça inclogui el llaç groc en la seva imatge corporativa

La campanya 'Més que un llaç', a més, és a només 361 signatures per aconseguir portar la proposta de referèndum a l'Assamblea de Socis Compromissaris del pròxim 6 d'octubre

La iniciativa Més que un llaç, que des del mes d’abril passat està recollint signatures a favor que el Barça doni suport als presos, preses, exiliats i exiliades polítiques independentistes catalans, ha anunciat que 13.681 persones ja han signat el manifest a la pàgina web i que és a només 361 signatures per aconseguir portar la proposta de referèndum a l’Assamblea de Socis Compromissaris del pròxim 6 d’octubre.

La campanya es va iniciar un mes després de l’inici del judici al procés i demana al Barça que adopti el llaç groc amb la finalitat que el club mostri el seu suport i, a la vegada, faci d’altaveu de la que, consideren, “és una situació injusta que viuen els empresonats, exiliats i confinats que van promoure i defensar el referèndum de l’1-O”. “Després del partit contra el València, portem un total de 2.893 signatures de socis i 13.681 persones han donat suport al manifest de la web. Si en els pròxims quinze dies aconseguim les 361 signatures que falten per arribar a les 3.254 necessàries segons els estats del club, portarem la proposta de referèndum a l’Assemblea”, ha comunicat Més que un llaç.

Les peticions de Més que un llaç són, entre d’altres, que “davant i darrere de l’eslògan ‘Més que un club’ que es dibuixa a les cadires de la segona graderia, s’hi afegeixi un llaç groc”, “que es pengi un llaç groc als marcs dret i esquerre del display digital que es col·loca davant dels portaveus en les rodes de premsa de membres del club”, “que es visualitzi un llaç groc als perfils de totes les xarxes socials del club i als marcadors del Camp Nou i del Palau Blaugrana” i “que es promoguin activitats solidàries de suport als empresonats, exiliats i confinats tant a l’interior com l’exterior de les instal·lacions del club”.

El manifest de ‘Més que un llaç’

“Un dels altaveus internacionals més potent que té Catalunya és el FC Barcelona. Aquesta és una campanya que va més enllà de posicionaments polítics concrets, la seva intenció és protegir i fomentar la defensa la democràcia i l’aplicació dels de drets humans.

Ara és l’hora, doncs, de passar de les paraules als fets i fer front a aquesta situació de repressió antidemocràtica i ser fidels i coherents amb la història blaugrana i la seva massa social, i sobretot, és l’hora de fer costat i donar escalf als empresonats (Carme Forcadell, Dolors Bassa, Oriol Junqueras, Raül Romeva, Jordi Turull, Josep Rull, Jordi Cuixart i Jordi Sánchez), als exiliats (Clara Ponsatí, Meritxell Serret, Anna Gabriel, Marta Rovira, Carles Puigdemont, Toni Comín, Jordi Puig i Adrià Carrasco) i a Tamara Carrasco, que es troba en situació de confinament al seu municipi de Viladecans.

Per tot això, si la majoria dels socis del Barça hi donen suport en referèndum, entre les diverses actuacions que es podrien realitzar en la comunicació corporativa de l’entitat, PROPOSEM:

 • Que davant i darrere de l’eslògan ‘Més que un club’ que es dibuixa a les cadires de la segona graderia, s’hi afegeixi un llaç groc.
 • Que es pengi un llaç groc als marcs dret i esquerre del display digital que es col·loca davant dels portaveus en les rodes de premsa de membres del Club.
 • Que es visualitzi un llaç groc als perfils de totes les xarxes socials del Club.
 • Que es visualitzi un llaç groc al marcador de l’estadi durant els partits del primer equip de futbol, i al marcador del Palau Blaugrana durant els partits dels primers equips de les seccions de bàsquet, handbol, futbol sala i hoquei.
 • Que es mantingui de manera simbòlica buida la cadira que presideix la llotja del Camp Nou amb un llaç groc al respatller.
 • Que es promoguin partits solidaris amistosos per tal de recaptar fons per a les defenses dels empresonats, exiliats i confinats.
 • Que es promoguin activitats solidàries de suport als empresonats, exiliats i confinats tant a l’interior com l’exterior de les instal·lacions del club amb el suport incondicional de l’entitat.

Per un FC Barcelona viu, ferm i convençut en la defensa dels ideals i valors democràtics, la separació de poders i la llibertat d’expressió, de pensament i de manifestació. Per un FC Barcelona que sigui, de veritat Més Que Un Club, ara és l’hora de: #MésQueUnLlaç”.

Més informació

Comentaris

  FRAN BCN Setembre 21, 2019 2:47 am
  Gran error. El Barça és un club transversal amb moltes sensibilitats......no cal liarla més sisplau....
  Nuria Alvarez Grau Setembre 21, 2019 7:53 pm
  Molt be tot sigui per la Republica, gracias Barca.
  silvia oltra mesquida Setembre 22, 2019 4:57 am
  llibertat pressos politics mes que un llaç

Nou comentari