Món Esport
‘Més que una Moció’ no accepta l’ajornament del vot de censura: “Ens veiem l’1 de novembre”
  • CA

“És molt senzill. El dia 7 d’octubre ja se sabia que hi hauria votació. Haver començat a organitzar-la aleshores. Ens veiem el dia 1 al Camp Nou, Jordi Cardoner”. Aquesta ha estat la reacció a les xarxes socials de Marc Duch, portaveu de Més que una Moció i president de Manifest Blaugrana, després de sentir les declaracions del vicepresident primer del Barça a RAC1. Una estona després, ha reiterat la seva postura en una entrevista a la mateixa ràdio citada.

“La moció està programada pels dies 1 i 2 de novembre, que ja és la data límit tal com marquen els estatuts. El Barça pot dir el que vulgui, que la Generalitat és qui mana. Cardoner diu que necessita 15 dies per organitzar el referèndum, però és que aquestes dues setmanes ja les han tingut”, ha afegit un Duch que considera que la directiva de Josep Maria Bartomeu “està intentant enfangar el procés”. “Es votarà i guanyarem”, ha afegit, a més, per mostrar seguretat en les possibilitats de triomfar del procés que Més que una Moció ha liderat i que gairebé 20.000 socis culers han secundat.

“Estem més pendents de la Generalitat que del Barça. Manen el Departament de Salut i el Procicat. El Barça ja pot dir el que vulgui. Nosaltres farem cas de la Generalitat i no del Barça”, ha insistit el portaveu. “Tot el que estigui al nostre abast per culminar el procés es farà. Podeu estar-ne segurs. Amb col·laboració del club o sense”, ha sentenciat amb contundència.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa