Món Esport
Memphis Depay obre la porta a fixar pel Barça durant el mercat d’hivern
  • CA

No és cap secret que Memphis Depay va estar a punt de convertir-se, aquest estiu passat, en futbolista del Barça. El club blaugrana estava interessat en els seus serveis, sobretot tenint en compte la insistència de Ronald Koeman, i l’atacant holandès també volia fer un pas endavant en la seva carrera i aterrar al Camp Nou. L’entitat catalana i el futbolista van arribar a un acord, però la secretaria tècnica culer no va aconseguir pactar un traspàs amb l’Olympique de Lió, equip amb el qual acaba contracte el pròxim 30 de juny del 2021.

Tot i no poder unir els seus camins ara fa uns mesos, ni el Barça ni Memphis Depay han llançat la tovallola. El davanter podria arribar en el mercat d’hivern a canvi d’un traspàs força assequible o amb la carta de llibertat quan acabi l’actual temporada. El mateix futbolista, no obstant això, va deixar molt clar aquest diumenge, després del triomf del Lió contra el Saint-Étienne, que és possible que no acabi la temporada amb el conjunt francès, fet que obriria la porta a reforçar la plantilla culer aquest mateix curs. “Aquesta pregunta me la feu molt, però no faré promeses que no estic segur de poder complir”, va apuntar.

Jo crec que el Lió ha d’aprofitar que soc aquí i jo també ho he de fer. És el que intento fer cada dia. Li ho podeu preguntar als que m’envolten: m’agrada entrenar i intento ser positiu sempre”, va afegir. La voluntat del jugador és molt clara: vol fitxar pel Barça. I el club blaugrana, tenint en compte les declaracions de Koeman sempre que ha estat preguntat per ell i Èric Garcia, també continua interessat en la seva incorporació. Ara només falta convèncer l’altra part de l’operació, l’Olympique de Lió, o esperar a l’estiu vinent.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa