El Jutjat de Primera Instància núm. 9 de Barcelona ha desestimat la demanda en reclamació de danys i perjudicis instada per Mediapro contra el Barça el 2018 per un import d’1.433.861 euros, per l’incompliment del contracte de cessió de dret publicitari. Alhora, en el mateix procediment, el jutjat ha condemnat Mediapro a pagar al club blaugrana la quantitat d’1.252.034 euros en concepte de diverses contraprestacions i liquidacions pendents que l’entitat culer va reclamar en la seva reconvenció (una mena de contrademanda a la qual té dret el demandat en el marc del mateix procediment).

Pel que fa a l’incompliment del contracte de cessió de dret publicitari i la reclamació de danys i perjudicis en concepte de lucre cessant instada per Mediapro, la sentència determina que la recuperació d’aquest dret publicitari exercitada pel Barça es va fer en temps i forma, de bona fe, de forma lícita, necessària i de cap manera per perjudicar el grup dirigit per Jaume Roures.

Aquest contracte, subscrit l’1 de febrer del 2016, tenia per objecte la cessió, per part del Barça, de minuts de la ‘U’ televisiva del Camp Nou a Mediapro per a la seva explotació publicitària, a canvi d’una contraprestació econòmica d’1,6 milions d’euros. La sentència determina, en definitiva, que l’exercici del dret es va dur a terme d’acord amb el que preveu el contracte, i en atenció a una finalitat legítima d’acord amb el mateix, sense que s’hagi justificat una intenció específica de perjudicar la part contrària i, per tant, no estima aquesta reclamació.

El Barça, fora de la causa instada per Mediapro per un presumpte cas d’espionatge

El Jutjat d’Instrucció núm. 8 de Barcelona ha acordat el sobreseïment provisional de la causa respecte del Barça, en la querella interposada per Jaume Roures i Mediapro contra el club blaugrana, a qui imputava la seva participació en un delicte continuat contra la intimitat personal, un delicte continuat de revelació de secret empresarial i un delicte continuat de furt agreujat.

El Barça va demanar, en el seu moment, l’arxivament de les actuacions, i el Ministeri Fiscal va estar-hi d’acord, però no així els querellants, al·legant que les vinculacions personals i professionals entre les parts d’aquest procediment implicaven, pràcticament per si mateixes, l’existència d’indicis suficients de la participació de tots els querellats en els fets relatats en la mateixa querella.

El Jutjat ha conclòs que el resultat de les diligències d’instrucció practicades no permet sostenir l’existència d’indicis de criminalitat suficients respecte de la  participació del club català en els fets i, per tant, de la comissió dels delictes que s’imputen a la querella.Més notícies

Setién sacseja la rutina del Barça

Notícia: Setién sacseja la rutina del Barça
Comparteix
El tècnic càntabre no ha tardat gens ni mica a demostrar que és un home amb les idees clares
Notícia: Setién sacseja la rutina del Barça - Mobile

Xavi guanya el seu segon títol com a entrenador

Notícia: Xavi guanya el seu segon títol com a entrenador
Comparteix
Menys d'una setmana després de rebutjar el Barça, el de Terrassa guanya la Copa del Qatar amb l'Al-Sadd
Notícia: Xavi guanya el seu segon títol com a entrenador - Mobile

Nou comentari

Comparteix