Món Esport
El factor que apropa Messi al PSG
  • CA

El PSG ha destituït recentment Thomas Tuchel. El tècnic alemany, que va ser capaç de dur els francesos a la final de la Champions de la temporada passada, no ha tingut un bon inici de temporada i la paciència de Nasser Al-Khelaïfi s’ha acabat. Ara, el nou nom que sona pels parisencs és el de Mauricio Pochettino, qui també va perdre una final de la Lliga de Campions quan era entrenador del Tottenham.

En qualsevol cas, l’arribada de Pochettino al PSG s’hauria de fer oficial durant les pròximes hores i això podria tenir una conseqüència directa a la plantilla del Barça. Els parisencs fa anys que volen fitxar Leo Messi, capità blaugrana, i, segons ha informat Le Parisien, el tècnic argentí voldria pressionar el xeic perquè això acabés succeint al final d’aquest curs.

Cal recordar que Messi té un gran amic a París, Neymar Jr., qui ja va dir fa poques setmanes que la temporada vinent tornaria a jugar amb el seu íntim excompany. El nou president del Barça tindrà molta feina si vol retenir l’astre argentí.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa