Món Esport
Matuidi: “Messi? No ens fa por ningú”
  • CA

Els jugadors del PSG tenen estudiat el discurs. Planer, sense estridències, respectant en tot moment el Barça i focalitzant la importància del partit en el futbol del PSG, no del seu rival. Blaise Matuidi, migcampista de l’equip parisenc, ha deixat clar els canvis de plantejament tàctic de Luis Enrique no han de fer canviar els seus objectius i la manera de preparar el partit, tot i reconèixer un gran “respecte” per al club català.

En la roda de premsa prèvia a l’enfrontament d’aquest dimecres, l’internacional francès ha negat amb rotunditat que l’estat de Messi hagi creat un estat de pànic en l’equip de la capital: “No, no ens fa por ningú. Estem centrats en el nostre joc. Reconeixem que Messi és un gran jugador, com la majoria de jugadors del Barça, i li tenim molt respecte, perquè ha fet coses molt bones en els últims anys.”

 

Aquestes han estat les reflexions més interessants de la roda de premsa de Matuidi:

Pla anti-Messi

“Tots coneixem la seva qualitat i és difícil preveure un pla anti-Messi. Estem centrats en el què puguem fer nosaltres. Patirem en algun moment, perquè el Barça és un equip que t’obliga a patir, però també estem capacitats per crear-los problemes. Hem de ser capaços de crear ocasions i no encaixar.”

 

Motivació

“L’objectiu és fer un bon partit. Sempre és un plaer venir a jugar en aquest estadi fantàstic, que el coneixem bé, i sabem que davant nostre tenim un gran equip. Estem concentrats en el nostre joc i tenim moltes ganes de fer un bon partit.”

 

Afectats per l’ambient de remuntada?

“No, en absolut. Estem centrats en el què som capaços de fer. Avui juguem a domicili, està clar que és un estadi difícil i davant un gran equip, però podem fer les coses molt bé. Respectem molt els seus jugadors, però nosaltres també en tenim de molt bons. Podem treure un bon resultat fora de casa.”

 

Un bon moment per jugar contra el Barça

“Abans del partit d’anada, és cert que vaig sentir el grup de manera diferent. Els veia molt motivats respecte les temporades anteriors. I no em vaig equivocar. Penso que hem de seguir confiant en l’equip, sense confiar-nos massa perquè davant nostre tindrem un altre gran equip. Hem de fer-ho el millor possible per classificar-nos. Estem preparats, igual que ho vam estar a l’anada.”

 

El nou esquema de Luis Enrique

“És un equip que necessita tenir la possessió de la pilota, jugar amb ella. Aquests canvis tàctics els permeten tenir més la possessió en els grans partits. Això és el que han tractat de fer. Implica riscos, però han obtingut molt bons resultat.”

 

El mig del camp i la possessió

“És veritat que el Barça és molt fort. Un equip centrat en la possessió de la pilota et crea problemes. Però aquesta és també la nostra filosofia, dominar la pilota i quan no la tinguem, pressionar. Serà una lluita important, no únicament al mig del camp, sinó en totes les línies. El Barça té una gran qualitat tant al davant, com al darrere, i hem de vigilar tot el camp.”

 

Gol matiner del Barça

“Penso que tenen el deure de marcar per classificar-se. Com he dit, no estem centrats en el què facin ells , sinó en el què som capaços de fer nosaltres. El que ens plantegem és com ho hem de fer per posar-los en dificultats. És un partit diferent, perquè juguen a casa, però penso que som capaços de crear-los problemes.”



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa