Món Esport
Mathieu recau de la lesió al soli
  • CA
Mathieu marxa substituït a la Supercopa de Catalunya. | FCB

Jérémy Mathieu estarà de baixa entre 15 i 20 dies més del previst, després que el club hagi informat d’una recaiguda en la lesió del soli de la cama dreta, produïda durant la disputa de la Supercopa de Catalunya a Tarragona, el 25 d’octubre passat. El central francès s’havia d’haver recuperat per poder disputar el partit de Copa davant l’Hèrcules, però les previsions s’han hagut d’allargar en vista que el jugador no acaba de fer net.

Aquest dimarts, Luis Enrique ja va deixar entreveure que la situació de Mathieu no era massa esperançadora. “Els comunuicats mèdics no tenen importància. Si no se us ha comunicat res, vol dir que el procés no és el normal”, va admetre el tècnic barcelonista, que ara haurà de veure com la seva defensa segueix sense tots els efectius disponibles.

 

Mathieu, a banda del d’aquest vespre a Alacant, es perdrà els partits contra el Reial Madrid, el Borussia Mönchengladbach, l’Osasuna, l’Hèrcules al Camp Nou i l’Espanyol, abans d’una aturada de Nadal que ha de servir per a encarrilar la seva recuperació.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa