Món Esport
Matheus Fernandes rep l’alta mèdica i podria viatjar a Torí
  • CA

Matheus Fernandes, jugador del primer equip del Barça que encara no ha estat presentat ni ha debutat amb la samarreta blaugrana, ha rebut l’alta mèdica aquest dilluns segons ha informat el club blaugrana a través d’un comunicat. D’aquesta manera, el migcampista brasiler s’ha recuperat de l’elongació al bíceps femoral de la cuixa dreta que es va fer el passat mes de setembre.

Caldrà veure, en aquest sentit, si Ronald Koeman el convoca per al partit d’aquest dimecres contra la Juventus, corresponent a la segona jornada de la fase de grups de la Champions League. Matheus Fernandes, que té assignat el dorsal ‘19’, ja fa uns dies que s’entrenava amb relativa normalitat, però no ha estat fins aquest dilluns quan els serveis mèdics han autoritzat la seva reaparició. O aparició, més ben dit.

Entrenament “compensatori” a la Ciutat Esportiva

Segons ha informat el Barça, el futbolista brasiler ha rebut l’alta després de la sessió d’entrenament matinal d’aquest dilluns, duta a terme al camp 2 de la Ciutat Esportiva. Ha estat “una sessió compensatòria amb els jugadors disponibles del primer equip”. El següent entrenament del conjunt de Ronald Koeman serà aquest dimarts a les 11 hores, en la prèvia de la visita a la Juventus i just abans de viatjar cap a Torí.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa