Matheus Fernandes, nou fitxatge del Barça, es rendeix a Busquets

El brasiler assegura que el de Badia és el seu ídol i que sempre s’ha inspirat amb ell

Matheus Fernandes, un dels reforços del Barça per a la temporada vinent, té clar que vol “deixar la millor impressió possible” al club català, on juga el seu “ídol” i rival de posició Sergio Busquets, el futbolista “en què sempre m’he inspirat”. “Vull conquerir títols importants. El meu somni sempre ha estat jugar al Barça i ara que tinc aquesta oportunitat he de deixar la millor impressió possible i, si és possible, acabar la meva carrera aquí”, ha declarat en una entrevista als mitjans del club.

El futbolista ha deixat clar que sempre ha tingut “l’ambició” de vestir de blaugrana i de jugar “al costat de grans jugadors” que el van inspirar quan era petit “per poder seguir el meu camí”. “Quan em vaig assabentar que el Barça estava interessat en mi, va ser molt gratificant per saber que estava treballant bé. Si un gran club s’interessa en tu, és perquè estàs fent bé les coses”, ha valorat el brasiler.

A més, Fernandes també ha confessat la seva predilecció per Sergio Busquets. “Sempre m’he fixat en molts jugadors, però el primer de tots va ser Busquets. Sempre m’he inspirat en ell. Em fa molt feliç saber que em comparen amb un gran jugador, amb el meu ídol. No sé si seré capaç de fer el que ell fa amb la samarreta del Barça, però espero tenir una bona trajectòria, fer-ho el millor possible i contribuir molt”.

Més informació

Nou comentari