Mascherano: “La realitat és que he perdut protagonisme”

El jugador argentí concedeix una entrevista a la cadena TyC Sports en la qual valora la possibilitat de marxar del Barça en direcció un altre club

Com ja feu Lionel Messi aquest dimecres, Javier Mascherano ha parlat obertament de la seva sortida del Barça en declaracions a la cadena argentina TyC Sports, la mateixa a la qual el ’10’ va concedir una entrevista per analitzar l’actualitat del club blaugrana i de la selecció albiceleste. El quart capità del Barça ha admès, en el cara a cara amb el periodista Gastón Recondo que la seva situació al Camp Nou ha canviat completament en els darrers mesos: “A vegades, no es pot negar la realitat, s’ha d’assumir. I la realitat és que he perdut el protagonisme que he tingut en anys anteriors.”

“La situació d’aquí ja fa un temps que la vaig comentar amb el club. És la realitat que em toca viure, que no és culpa de ningú, sinó de la mateixa realitat. Intentarem arribar a una conclusió que sigui beneficiosa per a tots, tant pel club, com per a mi”, ha admès durant la conversa. Tot i això, Mascherano no vol fer llenya de l’arbre caigut i prefereix no atiar el foc amb confessions que elevin el caràcter mediàtic de la seva actual conjuntura dins l’equip blaugrana: “El què tinc més clar és que aquesta situació la vull resoldre en privat i amb el club, fora de tot això que s’ha muntat a nivell mediàtic, que no ho he pogut evitar, però òbviament no vull que passi, no m’agrada”. El central ha explicat que “el diàleg existeix” amb la junta directiva blaugrana, amb qui manté “gràcies a déu una molt bona relació” i que el seu futur es definirà en base a aquestes converses de nivell privat. “Provarem de solucionar-ho de la millor manera”, ha conclòs.

 

I el destí? Per al ’14’ del Barça, aquest epíleg encara no ha arribat, tot i que accepta que el seu nou equip dependrà del rol i de la importància que tingui dins el conjunt: “Quan es parla del destí hem de buscar la felicitat, el camí on ens sentim plens i on sentim que som importants en allò que es fa. Jo crec en això en aquesta professió. Busco trobar objectius per sentir-me important i realitzat.”

 

El vídeo de les declaracions.

Més informació

Nou comentari