Món Esport
Marlon no jugarà fins l’any que ve
  • CA
Marlon lluitant una pilota al partit contra el Celtic | EFE

 

Marlon Santos no podrà debutar fins l’any que ve. El central brasiler ja ho sap, ja ho té assumit i és conscient que haurà d’esperar un mes més per debutar en Lliga i Copa del Rei amb el primer equip, tal i com ha avançat Mundo Deportivo. 

 

El futbolista del Barça B no va poder viatjar per jugar contra l’Hèrcules perquè va ser aleshores quan el cos tècnic va adonar-se’n que Marlon no estava inscrit correctament. Els encarregats del fitxatge no van enviar la documentació completa en el termini establert (abans del 31 d’agost) i el FC Barcelona haurà d’esperar. 

 

El jugador ho té assumit i tot i que el club no es pronuncia públicament al respecte, ja li han dit que no podrà debutar fins d’aquí un mes. “El club treballa i es resoldrà la situació en breu”, ha assegurat avui el seu entrenador al filial, Gerard López, que li ha mostrat tot el recolzament. 

 

 

Marlon si jugarà la Champions

 

Dimarts vinent el Barça juga al Camp Nou contra el Borussia Mönchengladbach i serà una gran oportunitat per tornar a veure a Marlon amb el primer equip, ja que la reglamentació UEFA és diferent i el futbolista sí pot disputar competició europea.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa