Món Esport
Maradona recomana a Messi que deixi la selecció argentina
  • CA

Diego Armando Maradona ha defensat Leo Messi davant les crítiques dels aficionats de l’Argentina a l’estrella del Barça davant el desastre de l’albiceleste en el Mundial de Rússia. L’actual entrenador del Dorados de Sinaloa mexicà ha declarat al diari Clarín, de Buenos Aires, que aconsella a Messi  “que no torni a la selecció”: “En el futbol argentí tot segueix sent culpa seva, fins i tot una derrota de la Sub-15. Ha arribat l’hora de deixar-lo en pau i a veure si algú pot assumir la responsabilitat“.

 

“Jo li diria: ‘No vas más loco. A ver si se la bancan. A ver si son tauras (valents)‘”, ha seguit dient Maradona, que ha reconegut que “tothom teníem esperances en ell”, però ha fet servir el següent exemple per il·lustrar la situació del ’10’: “És com quan vas a l’hipòdrom amb ganes que guanyi el teu cavall i aquest surt en vuitena posició”. “A la Fórmula 1, Vettel té un gran motor però gairebé sempre és superat per Hamilton“, ha continuat analitzant.

 

Per últim, el mític exjugador del Nàpols i el Barça, entre d’altres, ha enviat un missatge als dirigents de la Federació Argentina: “Avui, la selecció no em genera gens d’il·lusió. Ni a mi ni a la gent. Hem perdut la passió“.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa