Món Esport
Manifest Blaugrana organitza una protesta contra la junta directiva del Barça

L’associació Manifest Blaugrana -composta per socis del Barça- ha convocat una concentració per protestar contra la gestió de la junta directiva del Barça, presidida per Josep Maria Bartomeu, per al proper dissabte. El lloc de convocatòria és el Miniestadi i l’hora, les sis de la tarda, una hora abans de l’inici del partit entre el Barça B i el Cartagena, corresponent al play-off d’ascens a la Segona Divisió.

Sota el lema “Defensa el Club, Anima l’Equip”, la plataforma pretén reunir a tots els socis del Barça desconents amb l’evolució del club durant els darrers anys, en una concentració “de caràcter festiu i revindicatiu”, que pretén ser un epicentre de “protesta per la gestió indecent que s’està fent del club, la seva pèssima situació institucional i la desagradable situació esportiva”, assenyala el comunicat.

 

En declaracions a El Món, president de Manifest Blaugrana, Marc Duch, explica que l’objectiu de reunió és “mobilitzar la gent i fer visible el descontentament dels socis. Que la gent es desperti i s’impliqui, perquè són ells els què han de prendre consciència que la situació del club és delicada”.

“La mala gestió comença el 2011 i dura fins ara”, afegeix. “Des que, per voluntat pròpia van posar Qatar Foundation, l’Unicef d’Àsia, fins l’acte de Wembley en el què jugaran set contra set. Tota la trajectòria a nivell institucional és lamentable”, insisteix Duch. 

 

A més, Marc Duch creu i espera que “en els propers mesos hi hagi moviments, perquè hi ha massa aspectes en els quals el Barça està empantanegat”. “La lògica també diu que el soci ha d’espavilar i començar a reclamar responsabilitats a aquells que les han estat eludint fins ara”, conclou.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa