Món Esport
El Barça s’enfrontarà al Manchester City als quarts de final de la Champions
  • CA

Arriba l’hora de la veritat. Després d’haver demostrat que no tenen rival a la Primera Iberdrola i que el líder de la Lliga danesa, el Fortuna Hjorring, era un contrincant massa discret per al Barça de Lluís Cortés, el sorteig dels quarts de final de la UEFA Women’s Champions League ha deixat un resultat compromès i de nivell per a les blaugrana.

El conjunt culer s’enfrontarà al Manchester City anglès a la pròxima eliminatòria, un equip que es troba en una situació molt similar a la del Barça. Només han empatat tres partits a la Lliga i n’han perdut un i el seu balanç de gols és gairebé tan bo com el de les blaugrana. Ara bé, les citizens són segones, mentre les de Lluís Cortés són líders destacades de la Primera Iberdrola. Això no fa més que confirmar que el City juga en una competició amb més competència i que les culers ho poden tenir complicat en aquest sentit.

Pel que fa als altres enfrontaments i a les altres eliminatòries, hi ha els millors equips del futbol femení europeu. El Wolfsburg, el Chelsea o, sobretot, l’Olympique de Lió, poden complicar molt les coses a les blaugrana si poden superar la pròxima ronda. En qualsevol cas, l’objectiu del Barça continua sent la final.



Més notícies
Mapi León, durant l'entrevista amb 'El Món'.
Sanció de quatre partits a Mapi León per una piulada contra l’arbitratge rebut davant el Madrid
Notícia: Sanció de quatre partits a Mapi León per una piulada contra l’arbitratge rebut davant el Madrid
Comparteix
Cas sense precedents i càstig molt sever
Aitana Bonmatí, jugadora del Barça | Europa Press
Disparades a la Champions (0-5)
Notícia: Disparades a la Champions (0-5)
Comparteix
El Barça passa a quarts de final després de golejar el Fortuna Hjorring

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa