Món Esport
Malcom no vol marxar del Barça i confia a revertir la situació
  • CA

Aquest dimecres és un dia marcat amb retolador vermell a l’agenda de Malcom. El Barça disputa l’anada dels setzens de final de la Copa del Rei contra la Cultural Leonesa en un matx en què Valverde donarà minuts als menys habituals. L’extrem brasiler, que aquest estiu va canviar el Girondins de Bordeus pel conjunt blaugrana però de moment està passant amb més pena que glòria pel Camp Nou, és un dels jugadors que està obligat a aprofitar l’oportunitat per demostrar que pot fer-se un lloc en l’onze titular dels culers. El seu entrenador ja va deixar clar, amb el canvi d’Arthur per Dembélé, que les seves alineacions no són immutables i que no hi ha cap efectiu (a banda de Messi, és clar) que sigui imprescindible.

 

En una jornada tan important com la d’avui per als seus interessos, Malcom s’ha llevat amb diferents informacions que explicaven que l’extrem hauria demanat a Valverde que li facilités una sortida durant el mercat d’hivern per tal de no veure frenada la seva carrera. No obstant això, mentre està concentrat amb la resta de l’expedició del Barça que ha viatjat a Lleó, el futbolista ha publicat una història a Instagram per desmentir els rumors.

Publicació d'Instagram de Malcom

“Sobre una notícia que s’ha difós a Espanya, vull aclarir que vaig venir a Barcelona amb molts objectius i qui em coneix sap que sóc una persona molt determinada. Estic molt satisfet amb l’evolució de la meva carrera i sé que cada dia que passa els meus somnis i objectius es van fent realitat. La meva família també està molt adaptada a la ciutat i jo seguiré lluitant per tot el que vull en la meva carrera professional“, resa un text que finalitza amb “Visca el Barça”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa