Món Esport
Malcom: “Espero seguir les passes de Ronaldinho i Neymar”
  • CA

 

Malcom ha estat presentat la passada matinada com a nou jugador del Barça a Portland. “Sé que és un repte jugar al Barça, però és un somni de la infància”, ha assegurat el jugador brasiler, que ha reconegut que vol emmirallar-se en dos compatriotes que van triomfar al Barça, Ronaldinho i Neymar: “Espero seguir les seves passes. Des de petit he seguit Ronaldinho i els seus triomfs en el Barça, però el meu ídol és Neymar, sempre l’he seguit”. Malcom, de fet, va autofotografiar-se el curs passat amb Neymar després de caure 6-2 amb el PSG. També ha elogiat a Leo Messi, a qui considera “el millor jugador del món” i de qui espera “poder aprendre molt”. 

 

Malcom no s’ha volgut mullar sobre la forma com s’ha acabat concretant el seu traspàs al Barça, que li va pispar a l’últim moment al Roma: “Estava tranquil, perquè eren els meus agents els que s’encarregaven del meu contracte. Quan vaig tenir l’oportunitat de firmar pel Barça, que era un somni des de petit, no ho vaig dubtar i asseguro que donaré el millor de mi en un moment tan crucial de la meva carrera”. 

 

L’extrem s’ha definit com “un jugador amb moltes facetes. Molt veloç i apropiat per moure’m per les bandes i superar als laterals. També ajudo defensivament”, ha assenyalat. El president Josep Maria Bartomeu i el secretari tècnic, Eric Abidal, han destacat que el Barça seguia Malcom des del 2014: “Al Corinthians jugava d’extrem esquerre i al Girondins Bordeus a la banda dreta. També pot jugar de mitja punta. És un jugador jove amb molt de futur”, ha assegurat Abidal. Minuts després, Malcom ha saltat al Ronaldo Field per dur a terme la tradicional sessió fotogràfica vestit amb la nova samarreta blaugrana. 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa