Leo Messi travessa una sequera golejadora molt poc habitual en la seva carrera. L’argentí no marca cap gol que no sigui de penal des dels vuitens de final de la Champions de la temporada 2019-2020. Després que en el partit contra l’Alabès ho intentés de totes les maneres possibles i la mala sort i Pacheco evitessin la diana, Messi ja acumula 11 partits sense cap gol de jugada.

El Barça necessita els gols del seu capità. Malgrat que la temporada passada en marqués menys de l’habitual, la seva aportació anotadora va ser molt important per a l’equip, com sempre. Aquest curs només ha estat capaç de marcar tres dianes, les tres de penal, contra el Vila-real, el Ferencváros i la Juventus.

Tot i això, un fet molt positiu és que l’argentí ho està intentant molt més que amb Setién. Les dades de Messi han de millorar, pràcticament, per força, i un cop passi això, el Barça també ho notarà en els seus resultats. Comença a ser evident que els anys del capità que marcava els gols a cabassos s’han acabat, però a la vegada tampoc no pot ser que l’efectivitat de Messi s’hagi acabat de cop.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: Caputxeta vermella a novembre 01, 2020 | 17:48
    Caputxeta vermella novembre 01, 2020 | 17:48
    Vergonyós, ridícul, el seu pols a la directiva també se’l emportarà per davant i cada partit es veuran mes les mancances d’un futbolista vingut a menys.
  2. Icona del comentari de: Fàstic de futbol professional a novembre 01, 2020 | 19:20
    Fàstic de futbol professional novembre 01, 2020 | 19:20
    Que torni els diners que li paguen. Solament amb el "salari" d'un mes de Messi, es pot pagar el salari mitjà de Catalunya, a diverses persones durant... TOTA la seva vida laboral. Feu-ne el càlcul. I digueu si això és normal.
  3. Icona del comentari de: Senti comú a novembre 01, 2020 | 19:25
    Senti comú novembre 01, 2020 | 19:25
    Dit d'una altra forma, amb el què guanyen els futbolistes "professionals" durant un mes, és poden pagar, pel cap baix, 500 mensualitats d'Ertos...

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa