Majó carrega contra Víctor Font per rebutjar “gent que no pensa com ell”

Jordi Majó ha carregat amb duresa contra Víctor Font després de ser anunciat com a membre de Sí al futur i fulminat al cap de menys de quatre hores per les seves polèmiques publicacions a les xarxes socials. El candidat a les eleccions del Barça l’any 2003 i precandidat als comicis del 2015 ha assegurat, en una entrevista a Esports COPE, que “no permetré que gent que no accepta que algú pensi diferent m’acusi d’antidemocràtic”.

“Jo vaig parlar directament amb el Víctor. Hi tinc una bona relació. Si llegiu els principis de Sí al futur, veureu que són contraris a polititzar el club. La decisió d’incorporar-me estava pressa fa un mes i només s’havia esperat al dia adient per anunciar-ho, que ha estat avui. No havíem parlat de política. Havíem parlat del Barça”, ha afegit un Majó que ha lamentat que al club blaugrana “no només s’equivoquen els de dins, sinó també alguns precandidats”. “No s’adonen que 140.000 socis tenen diverses ideologies. El que més em sorprèn és que es descobreixi aquest matí”, ha afegit.

A més, l’exmembre del consell directiu de Víctor Font ha deixat clar que està “tranquil” i que publicarà un comunicat per donar el seu punt de vista. “Han descobert que jo no soc un independentista radical. Soc una persona normal. Tinc una ideologia determinada, penso que s’ha fet molt mal a Catalunya i he fet crítiques a polítics per actuacions determinades. Però són unes eleccions al Barça, no polítiques”, ha reiterat.Més notícies

Font prescindeix de Jordi Majó poques hores després d’incorporar-lo al seu equip

‘Sí al futur’ justifica que “hem tingut coneixement d’expressions manifestades per Jordi Majó a les xarxes socials que són absolutament incompatibles amb els nostres principis”

Víctor Font: “Espero que tots els precandidats comptin amb en Xavi”

El líder de ‘Sí al Futur’ assegura que el de Terrassa “és un actiu únic del Barça i crec que si nosaltres no guanyem les eleccions, ha de tornar igualment”

Nou comentari