El Madrid ho té clar: “El VAR està per ajudar”

Emilio Butragueño o Sergio Ramos, entre altres, han defensat l'arbitratge del clàssic

“El VAR està per ajudar”. Amb aquesta sentència ha resumit Emilio Butragueño, llegenda del Reial Madrid i actual responsable de relacions institucionals del club, l’arbitratge del primer clàssic de la temporada 2020-2021. El partit l’han guanyat els blancs gràcies a un penal molt dubtós assenyalat sobre Lenglet per una agafada molt lleu a Sergio Ramos. El capità merengue s’ha deixat caure i l’àrbitre ha picat.

Durant el postpartit no s’ha parlat de res més, pràcticament. El mateix Ramos ha defensat que ha estat un “penal claríssim” i ha dit que no es pot criticar l’àrbitre per una decisió “justa”. Tot i això, ell mateix ha reconegut que ha estat una acció que es dona moltes vegades en un partit i que, en aquest cas, “Lenglet s’ha equivocat”.

Altres membres de l’equip, com el mateix entrenador Zinédine Zidane, no han tingut una opinió tan inflexible. El tècnic francès, per exemple, ha evitat parlar dels col·legiats, però ha deixat clar que “l’àrbitre està per això”. També ha reaccionat a la jugada el porter dels blancs, Thibaut Courtois, qui ha reconegut que “el partit ha estat igualat fins al penal”.

Més informació

Comentaris

    JordiP Octubre 25, 2020 10:23 am
    "El VAR està per a ajudar" ... al Madrit, és clar. No cal més que repasar les intervencions del VAR de l'any passat i fer balanç. Quina raó que té el Koeman! Llàstima que les manifestacions d'ahir (perfectament ajustades a la realitat) hauran estat ben anotades per l'estament arbitral i les pagarà molt cares.

Nou comentari