El Barça va passar tres mesos d’aturada pel coronavirus líder de la Lliga i amb dos punts d’avantatge respecte al Reial Madrid. Un cop ha tornat el futbol, i després de dues victòries inicials, els blaugrana no han parat d’empatar jornada rere jornada i els blancs han tornat al capdavant de la classificació, quatre punts per sobre dels de Setién.

Només queden cinc partits per disputar-se i aquesta és la primera jornada en la qual culers i merengues juguen el mateix dia. Els blancs s’enfronten a l’Athletic Club de Bilbao a San Mamés i el Barça al Vila-real a l’Estadi de la Ceràmica. Són dos rivals i dos camps molt complicats i no seria estrany que hi hagués alguna ensopegada dels grans. 

Una derrota del Madrid i una victòria dels blaugrana podria tornar a donar emoció a una Lliga que cada vegada sembla més decidida a favor de l’equip entrenat per Zidane. El Barça es posaria a un punt, pressionaria els blancs i amb una altra punxada dels merengues podrien recuperar el lideratge. Ara bé, si passa el mateix però a la inversa, el Madrid aconseguirà un avantatge de set punts que ja sí que seria pràcticament insalvable, quan només en quedaran dotze en joc després d’avui.

En aquesta etapa final de la Lliga la classificació pot canviar molt amb només una setmana de marge. Si tots dos equips fan els deures o punxen, no passarà res, tot continuarà igual. Però és probable que avui passin coses a Vila-real i Bilbao que facin que la competició es vegi d’una forma diferent.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa