El Madrid-Barça, ajornat quan la Federació ja havia fet viatjar les blaugrana

Les jugadores blaugrana han carregat amb duresa contra l'entitat presidida per Rubiales

Gran indignació de l’expedició culer a Madrid. El Barça de Lluís Cortés ha vist com se li ajornava el partit que s’havia de disputar aquest cap de setmana a la capital estatal a causa del temporal Filomena. Les futbolistes blaugrana ho han criticat amb duresa, ja que la Reial Federació Espanyola de Futbol les havia fet viatjar, tot i les previsions de mal temps. Un cop ja eren a Madrid, el jutge de competició ha declarat la suspensió del duel entre el Madrid CFF i el Barça.

Ha estat especialment contundent la crítica de Melanie Serrano, lateral del Barça. A través d’una publicació a Twitter, Serrano s’ha mostrat molt dura en contra de la Federació: “Algun dia començarem a fer les coses amb coherència i sentit comú?”.

A la crítica de Serrano s’hi han sumat altres jugadores. És el cas de la golejadora Jennifer Hermoso, que, també a través d’una piulada, ha carregat contra la Federació amb sarcasme: “Han pensat: “que aquestes noies de Barcelona vagin a veure la Filomena, que no ho podran fer durant els pròxims dotze anys””.

Més informació

Nou comentari