Món Esport
El Madrid-Barça, ajornat quan la Federació ja havia fet viatjar les blaugrana
  • CA

Gran indignació de l’expedició culer a Madrid. El Barça de Lluís Cortés ha vist com se li ajornava el partit que s’havia de disputar aquest cap de setmana a la capital estatal a causa del temporal Filomena. Les futbolistes blaugrana ho han criticat amb duresa, ja que la Reial Federació Espanyola de Futbol les havia fet viatjar, tot i les previsions de mal temps. Un cop ja eren a Madrid, el jutge de competició ha declarat la suspensió del duel entre el Madrid CFF i el Barça.

Ha estat especialment contundent la crítica de Melanie Serrano, lateral del Barça. A través d’una publicació a Twitter, Serrano s’ha mostrat molt dura en contra de la Federació: “Algun dia començarem a fer les coses amb coherència i sentit comú?”.

A la crítica de Serrano s’hi han sumat altres jugadores. És el cas de la golejadora Jennifer Hermoso, que, també a través d’una piulada, ha carregat contra la Federació amb sarcasme: “Han pensat: “que aquestes noies de Barcelona vagin a veure la Filomena, que no ho podran fer durant els pròxims dotze anys””.



Més notícies
El Barça manté la tradicional visita als nens i nenes hospitalitzats
Notícia: El Barça manté la tradicional visita als nens i nenes hospitalitzats
Comparteix
Per primera vegada, i a causa del context de la pandèmia, la visita s'ha realitzat de manera virtual
El Barça femení guanya un derbi històric al Camp Nou (5-0)
Notícia: El Barça femení guanya un derbi històric al Camp Nou (5-0)
Comparteix
El conjunt blaugrana es desfà de l’Espanyol en una tarda que ja forma part dels llibres d’història del club blaugrana i del futbol català practicat per dones

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa