Món Esport
El Barça punxa per primer cop aquesta temporada (85-68)
  • CA

El primer equip masculí de bàsquet del Barça ha perdut el primer partit aquesta temporada després de tretze jornades consecutives de victòries entre la Lliga ACB i l’Eurolliga. La derrota blaugrana ha arribat a Israel, a la dificilíssima pista del Maccabi de Tel Aviv (85-68). Els de Sarunas Jasikevicius venien de fer un esforç enorme a Túrquia, contra el Fenerbahce, i quan només havien passat 48 hores, han hagut de tornar de tornar a visitar un parquet molt exigent. El primer assalt va ser favorable al Barça, el segon ja no.

Cal dir que els culers s’han vist superats des del primer minut. El període inicial ha estat una autèntica escabetxina dels israelians, que no han tingut pietat d’un Barça que ha sortit molt adormit. Al primer parcial s’han enfilat fins als 31 punts, amb tres alley-oops inclosos per confirmar l’empanada blaugrana. Al segon, 25 punts més han posat un 56-36 gairebé impossible de remuntar per als de Sarunas Jasikevicius. Tanmateix, el tercer quart ha estat honorable per als culers, ja que han remuntat un bon grapat de punts i han entrat al partit. El darrer període, però, ha tornat a ser dels israelians i aquí s’ha acabat la història.

Pel que fa als jugadors, cal destacar que Nikola Mirotic ha oblidat la mala actuació de Fenerbahce i ha estat dels millors, amb 17 punts i 22 de valoració. El millor ha estat Cory Higgins, amb 20 punts i 26 de valoració, mentre que Brandon Davies i Nick Calathes tampoc no han estat del tot desencertats. Ara bé, compte amb l’aportació des de la banqueta, que avui ha estat molt insuficient. En qualsevol cas, el Barça continua líder de l’Eurolliga, empatat amb el Milà, i amb l’opció que el Reial Madrid també atrapi els blaugranes al capdavant de la classificació. Després d’una setmana molt dura amb tres partits fora de casa, els culers tornen a casa per jugar contra el Fuenlabrada un duel de la Lliga ACB.



Més notícies
Xavi, durant una roda de premsa | Al-Sadd SC
Xavi es pronuncia sobre el seu possible fitxatge pel Barça
Notícia: Xavi es pronuncia sobre el seu possible fitxatge pel Barça
Comparteix
El tècnic egarenc ha parlat en la roda de premsa prèvia a un partit de l'Al-Sadd
Xavi, durant un partit | Al Sadd
Revelat el primer fitxatge que demana Xavi
Notícia: Revelat el primer fitxatge que demana Xavi
Comparteix
El tècnic egarenc estaria molt interessat en el defensa central francès Jules Koundé

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa