Món Esport
Luis Suárez trenca el silenci amb una publicació enigmàtica
  • CA

Luis Suárez ha trencat el seu silenci després que, el dilluns passat, Ronald Koeman li comuniqués via telefònica que no compta amb ell per al seu projecte al capdavant del Barça. L’uruguaià ha utilitzat el seu compte d’Instagram per sortir al pas de diversos rumors que circulen al voltant de la seva figura després de diverses declaracions d’Alejandro Balbi, exadvocat del futbolista, i Paolo Suárez, el seu germà.

L’encara davanter blaugrana ha estat clar i contundent. “Hi ha gent parlant de mi o en el meu nom quan fa anys que no tinc relació amb ells. Quan parlo quan he de parlar per mi mateix”, ha publicat Suárez en un missatge que ha acompanyat de l’etiqueta #notodoesverdad. D’aquesta forma, l’atacant s’ha volgut desmarcar de totes les declaracions de persones que fa temps que van deixar de formar part del seu entorn més proper.

Publicació de Luis Suárez

Publicació de Luis Suárez

Sobre el seu futur, no obstant això, Suárez encara no s’ha posicionat públicament. Aquest dimecres a la nit, les càmeres de La Sexta van caçar-lo amb Leo Messi a la sortida d’un restaurant luxós de Barcelona on van sopar junts. És la primera imatge dels dos futbolistes des que dilluns el primer va saber que el Barça no compta ell i el segon, 24 hores després, va enviar un burofax al club culer per comunicar-li que vol marxar del Camp Nou aquest estiu.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa