Món Esport
Luis Suárez, amb un dit trencat després de la Copa Amèrica

El final de la Copa Amèrica per a Luis Suárez ha estat dolorós. Després de no mostrar una bona versió contra el Perú i fallar el seu llançament a la tanda de penals decisiva que va acabar suposant l’eliminació de l’Uruguai, s’ha sabut que el davanter del Barça ha acabat la seva participació a la competició amb un dit de la mà trencat. Es tracta d’una fractura al quart metacarpià de la mà dreta que va patir contra el Japó.

Per tant, el ‘9’ blaugrana va jugar els dos últims partits del campionat –contra Xile i el Perú– amb el dolor d’aquesta lesió. El motiu de no fer-ho públic va ser evitar donar informació als rivals. Segons informa el diari uruguaià Referí, Suárez va anar a un hospital de Porto Alegre al dia següent del partit contra la selecció nipona i en aquell moment ja es va detectar la fractura.

D’aquesta manera, Luis Suárez tanca una Copa Amèrica amb un balanç negatiu tant en l’àmbit esportiu com en el físic. Cal recordar que el davanter del Barça es va operar després de l’eliminació de la Champions a Anfield per poder arribar a disputar aquesta competició, en la qual la seva selecció era una de les favorites. La dolorosa eliminació de l’Uruguai als penals i la lesió a la mà deixaran Suárez amb un mal record d’aquesta competició. L’any vinent tindrà, però, l’oportunitat de refer-se amb el combinat nacional ja que torna a haver-hi Copa Amèrica.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa