Luis Suárez: “Després de l’eliminació a Liverpool volia desaparèixer”

El davanter del Barça ha assegurat en una entrevista a ‘FOX’ que el fracàs d’aquesta temporada a la Champions ha estat el pitjor moment de la seva carrera

Luis Suárez es troba concentrat amb la selecció de l’Uruguai, on dilluns s’estrena a la Copa Amèrica contra l’Equador. El davanter ha aprofitat aquests moments previs a la competició per atendre els mitjans de comunicació. En una entrevista a FOX, Suárez ha confessat fins a quin punt el va afectar l’eliminació del Barça a la Champions: “Després de l’eliminació a Liverpool volia desaparèixer del món. Van ser els pitjors dies de la meva vida i de la meva carrera, juntament amb els del Mundial de 2014. No volia portar els meus fills al col·legi perquè tothom podria veure que estava malament. Hi havia dies en què no volia fer res.”

D’altra banda, preguntat per Leo Messi i les crítiques que rep amb l’Argentina, Suárez ha reconegut que parla sovint amb el seu company sobre aquest tema: “És obvi que a ell li dol, com a ésser humà”, ha dit. El davanter ha negat, però, que Messi mani més que els entrenadors: “Diuen que Messi no vol a aquest o a aquell altre i ell no diu ni ‘ai’. Ni d’un tècnic, ni d’un jugador, ni de res.”

Finalment, en relació a l’operació al genoll dret que li va impedir jugar la final de Copa, i per la qual va ser molt criticat, el davanter uruguaià ha assegurat que “Em vaig operar perquè no podia més, no per arribar a la Copa Amèrica. Després del mundial tenia el cartílag desgastat. Encara  que no m’hagués operat, si no hagués guarit el meu genoll, tampoc hauria arribat a la final de Copa.”

Més informació

Comentaris

    Teresa Juny 15, 2019 10:39 am
    Ostres, i ho vas fer, de desaparèixer. Et vas fer operar per estar bé per la copa Amèrica i no vas poder jugar la final de copa amb el Barça que és qui et paga. A Liverpool ja vau anar al mínim, no volíeu lesions de cara a la copa Amèrica.

Nou comentari