Món Esport
Luis Enrique: “Si fem el primer, el segon el fa el Camp Nou i el tercer cau sol”
  • CA

Com Andrés Iniesta, Luis Enrique Martínez ha sortit a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb un discurs motivador i engrescador. “Aquesta vegada que no marxin al minut 80, perquè fins el final ho intentarem. Farem tot el possible, tot el que estigui a les nostres mans. I ja se sap que el Barça pot fer tres gols en tres minuts”, ha dit el tècnic, esperonant l’afeccionat blaugrana. “Si tindrem opcions? Sens cap dubte. Si fem el primer, el segon el fa el Camp Nou i el tercer cau sol.”

Per a tornar a remuntar, poques setmanes després d’una nit històrica amb el 6-1 davant el PSG, Luis Enrique ha reiterat la necessitat de no fer un gran partit a nivell futbolístic, sinó que caldrà controlar les emocions dels seus jugadors i tornar a sacsejar l’enfrontament amb agressivitat i efectivitat: “Hem de ser efectius, generar ocasions de gol al rival, posar-lo un estat de tensió, necessitarem ser agressius amb i sense pilota. Fa falta fer menys gols però, tenint en compte que el rival tindrà opcions, el nostre objectiu és fer-ne cinc.”

 

Aquestes han estat les reflexions més interessants de la roda de premsa de Luis Enrique:

Confiança en l’equip

“Com que estem davant d’un fet que ja hem viscut, estem convençuts clarament d’allò que hem de fer i de com ho hem de fer. Potser els haurem de tornar a calmar i controlar l’excitació.”

 

Plantejament

“És una eliminatòria on no tenim res a perdre. Això ens allibera de la pressió. El rival té la classificació a la butxaca i haurà de decidir si defensar-se o atacar. Nosaltres no tenim cap més opció que atacar, atacar i atacar. I quan ens relaxem, seguir atacant.”

 

Baixada en defensa

“El que diu Piqué, si ho voleu entendre, és que són igual els sistemes. En l’estat que estan els jugadors o amb les dinàmiques on et poses pots patir a nivell defensiu. Són temes globals de l’equip. Els rivals ens fan gols amb poc i això s’ha de millorar, és una evidència clara. Seguim treballant la pressió, on volem fer-ho, a quins jugadors. Estem en dinàmica negativa i l’hem de canviar per generar-la positiva.”

 

Recuperar Busquets

“Recuperar Busquets sempre és una bona notícia. És un dels jugadors que més ha participat, dels més intel·ligents a nivell tàctic i peça bàsica pel nostre joc. Pot fer de tot, col·locar-se entre centrals, pressionar, arribar a l’àrea per gestionar la pilota.”



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa