Luis Enrique revela per què va canviar el Madrid pel Barça

L’entrenador asturià recorda, a ‘Colgados del Aro’, el seu fitxatge pel conjunt blaugrana després de cinc anys vestint la samarreta blanca

Luis Enrique, exjugador i exentrenador del Barça, ha aprofitat una xerrada a Colgados del Aro en què ha participat per recordar, gairebé 24 anys després, el seu fitxatge pel conjunt blaugrana procedent del Reial Madrid, amb qui no va renovar després de finalitzar el seu contracte. L’actual seleccionador espanyol ha explicat el motiu pel qual va decidir marxar del conjunt blanc. “Vaig acabar el meu contracte amb el Madrid després de cinc temporades i no vam arribar a un acord. Ells van voler que renovés, però no vam pactar les condicions. Llavors, vaig seguir el camí que vaig decidir”, ha reflexionat.

El tècnic asturià, a més, ha assegurat que “no em va sorprendre la reacció que hi va haver”. “A tothom ens agrada que es parli bé de nosaltres, sobretot quan estàs exposat al rumor mediàtic i és tan fàcil que es parli malament de tu. Va ser gratificant, però, que l’entrenador del Madrid, Fabio Capello, digués que no entenia que me n’hagués anat gratuïtament”, ha afegit. “És una de les coses boniques que recordo”, ha dit sobre aquell canvi d’equip i la reacció del tècnic italià abans de valorar que “cal potenciar que els jugadors canviïn més d’equip”.

Luis Enrique també ha tret ferro a la seva polèmica celebració d’un gol al Santiago Bernabéu, a qui li va ensenyar la samarreta del Barça. “Per un que marco, l’hauré de celebrar…”, ha apuntat. Entre moltes altres coses, el seleccionador espanyol s’ha centrat en l’actualitat i s’ha posicionat en contra dels partits a porta tancada, ja que “són més tristos que ballar amb la teva pròpia germana”. “Ara bé, estic segur que jo seria un dels futbolistes que tindria ganes de jugar com més aviat millor. A més, també penso que veure el futbol a través de la televisió ajudarà moltes persones a passar el confinament”, ha sentenciat.

Més informació

Nou comentari