Món Esport
Luis Enrique obvia les exhibicions de Jordi Alba: “No ha canviat res”
  • CA
Jordi Alba, després de l'eliminació d'Espanya en el Mundial de Rússia.
Jordi Alba, després de l’eliminació d’Espanya en el Mundial de Rússia. | EFE

Aquest dijous a les 11.30 hores, Luis Enrique anunciarà, a través de les xarxes socials de la Reial Federació Espanyola de Futbol, la convocatòria de la selecció espanyola per jugar el partit de la UEFA Nations League contra Croàcia i l’amistós contra Bòsnia i Hercegovina. El seleccionador esvairà els dubtes que hi ha al voltant del retorn (o no) de Jordi Alba amb el combinat nacional espanyol en una llista en què, segons el que va deixar entreveure en declaracions a Movistar Liga de Campeones, “hi haurà novetats”.

 

Que el lateral esquerre del Barça ha fet mèrits més que suficients per tornar a La Roja és una evidència. Tot i que el de l’Hospitalet va reconèixer després de la lesió de Messi que la baixa de l’argentí l’afectava especialment, entre la segona aturada per seleccions i la tercera ha seguit demostrant que, actualment, no hi ha ningú millor que ell, ni a Espanya ni al món. Jordi Alba ha marcat, ha assistit i ha seguit parlant sobre el terreny de joc amb actuacions espectaculars. L’únic que ha dit fora d’aquests ha estat que la seva “intenció és tornar a una convocatòria d’Espanya”.

 

La decisió de Luis Enrique no és esportiva. L’asturià ha de triar entre aparcar les seves diferències personals amb Alba o no fer-ho. De moment, i com és habitual, ell no dona pistes. “Veig Jordi Alba molt bé, a un nivell molt alt, però sempre ha estat així. No ha canviat res”, va declarar durant la mitja part del partit entre l’Atlètic de Madrid i el Borussia Dortmund al Wanda Metropolitano.

 

“Entenc que en el càrrec que estic haig d’acceptar aquesta mena de coses. Piqué n’entén molt, de futbol, el conec perfectament i accepto qualsevol consell. Si he arribat on he arribat, però, és per la meva manera de veure el futbol, per com el comprenc i l’entenc. Així seguiré actuant”, va seguir assenyalant quan va ser qüestionat pel fet que el central blaugrana li recomanés públicament que premiés Jordi Alba pel seu gran rendiment.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa