Amb Neymar o sense Neymar, aquesta és la qüestió. El TAD no s’ha reunit d’urgència i existeix un buit de poder, a partir del qual, el brasiler podria jugar el clàssic. El convocarà el Barça desafiant a la Federació? Luis Enrique no ha resolt el dubte: “Em sembla molt correcte la posició del club, defensar els interessos dels jugadors. Jo estic preparat per jugar amb Neymar i sense Neymar”. 

“No estic aquí per valorar si és just o injust”, ha assegurat l’entrenador asturià. “Esperarem a demà per veure si m’arrisco amb Neymar”, ha dit, mantenint la incertesa sobre una possible alineació de Neymar. El Barça donarà demà la llista de convocats i sabrem aleshores si inclou Neymar. 

El clàssic, una final 

“És un estímul, igualar a punts al Madrid, jugar per Sant Jordi… no hi ha millor escenari per a un culer”, ha declarat l’asturià, assegurant que el partit de demà és “transcendental”. “Per nosaltres és una final, només serveix la victòria. Després del partit veurem el resultat i com queda la Lliga”, ha afirmat. 

“Em preocupa que es vegin molt les nostres virtuts i poc les del rival”, ha explicat, assegurant que “prefereix enfrontar-se al Madrid amb tots els seus efectius”, sense deixar clar si li agrada més que jugui Isco o la BBC. 

Últim Clàssic de Luis Enrique

“El viuré de manera habitual, intentaré controlar l’emoció dels meus jugadors i proporcionar una alegria als aficionats”

Ànims després de la derrota

“Ha estat dura però no he hagut de fer res especial, he fet el que acostumo a fer per aixecar l’ànim als meus jugadors. Els futbolistes estan acostumats a caure una i mil vegades. No hi ha millor escenari per nosaltres que el del Bernabéu, els jugadors ho pensen igual que jo”
 Nou comentari

Comparteix